ČLÁNKY

BLANCO ALTA II - ďalšia z noviniek pre rok 2024

BLANCO ALTA II - ďalšia z noviniek pre rok 2024

 
Predstavujeme vám ďalšiu z noviniek pre rok 2024 z dielne BLANCO. Osvedčená a veľmi úspešná séria kuchynských batérií BLANCO ALTA II prichádza teraz v inovovanom dizajne. Krásna kuchynská batéria v minimalistickom, kompaktnom dizajne, ktorá prináša ešte viac funkčnosti. Štíhly a elegantný vzhľad jednotlivých modelov tejto série možno bez problémov integrovať do akéhokoľvek štýlu kuchyne.
BLANCO ALTA II BLANCO ALTA-S II
BLANCO ALTA II ponúka rovnaké funkcie ako väčšie batérie, a to aj vďaka svojej kompaktnej výške iba 223 mm. Páka ovládania umiestnená zhora umožňuje ergonomickú a flexibilnú manipuláciu. Vďaka vyššie umiestnenému odtoku vody je naplnenie vysokých váz či väčších nádob oveľa jednoduchšie. Verzia bez spršky je otočná až o 360° stupňov, čo umožňuje väčší komfort pri práci v kuchyni. Ešte pohodlnejšiu prácu ponúka variant BLANCO ALTA-S II s výsuvnou sprškou s prepínačom. Jednotlivé pracovné úkony v okolí kuchynského drezu sú tak omnoho efektívnejšie. Prepínač je elegantne integrovaný zo spodnej strany spršky a umožňuje prepnutie vody na sprchový prúd. Kuchynská batéria BLANCO ALTA II, ako aj BLANCO ALTA-S II je dostupná v silgranitovom aj kovovom prevedení a možno ju tak krásne kombinovať s rôznymi modelmi BLANCO kuchynských drezov a vaničiek. Novinku predstavujú najmä odtiene satin platinum a satin dark steel.
 
BLANCO ALTA II je dostupná aj v F verzii pre zabudovanie pred okno. Na výber máte taktiež aj variant so sprškou. BLANCO ALTA-F II alebo BLANCO ALTA-F-S II sú však dostupné iba v chrómovom prevedení. Pri manipulácii s oknom stačí batériu iba kolmo nadvihnúť a položiť nabok alebo do vaničky drezu. Pri montáži však treba zohľadniť minimálnu vzdialenosť medzi kuchynským drezom a krídlom okna.
BLANCO ALTA II BLANCO ALTA II
Veríme, že si vás inovovaná séria BLANCO ALTA II získala rovnako ako nás. Tešíme sa, že vám ju budeme môcť ponúknuť už od marca tohto roku.